Başkan Akgün’den Ali Kaan’a destek

Başkan Akgün’den Ali Kaan’a Destek

Prof. Dr. Necmettin Kutlu tarafından gerçekleştirilen ve 8 saat süren ameliyatla sağlığına kavuşan Ali Kaan Özkan’ı Büyükçekmece Personelini temsilen Mevsim Kıroğlu, Huriye Kızılkaya ve Ümmühan Uzun ziyaret ettiler.

Ali Kaan Özkan’ın sağlığını yakından takip ettiğini belirten Başkan Akgün; ”Ali Kaan Özkan ve ailesiyle iki yıl önce tanıştık. Hastalığı ne yazık ki her hastanede tedavi edilemeyen bir hastalık. Uzun uğraşlarımız sonucu doktorumuzu bularak ameliyatı gerçekleştirdik. Büyükçekmece halkının katkılarıyla aileye 15 bin TL’nin toplanmasına aracılık eden Büyükçekmece Belediyesi Personeline teşekkür eden Başkan Akgün, “Özverili bir çalışma başlatan, yürüten ve katkı sunan başta personelim olmak üzere tüm Büyükçekmecelilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ali Kaan Özkan için ortak bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Personeli; “Başkanımızın ”Hizmetin Temeli Sevgidir.” sloganından yola çıktık. Biz Büyükçekmece Belediyesi Personeli olarak bu yılbaşında ”Ali Kaan Özkan’a Hayallerini Hediye Etmeye” karar verdik.

Ailemize ve Arkadaşlarımıza sesleniyoruz.”Biz bu yılbaşı sizlere hediye alamıyoruz ve sizden de rica ediyoruz. Bize alacağınız hediye bu yıl Kaan’a bir adım olsun. Unutmayın 1 kişi demek Kaan’ın atacağı bir adım daha demek”Gönlünüzden geçerse katkılarınızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Doğuştan bu hastalığa yakalanan Ali Kaan Özkan’ın bu hastalıktan hem fiziki hem de psikolojik bir şekilde etkilendiğini belirten Baba Ahmet Özkan “Kendi kazancımla bu ameliyatı gerçekleştirmem imkansızdı, bu yüzden bize destek olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Prof. Dr Necmettin Kutlu gerçekleştirdiği operasyonun tedavi kısmının da başarılı geçtiğini belirterek ” Ali Kaan Özkan  hastalığı damarsal bir tümör, zaman içerisinde gereksiz olarak büyüyerek ayakta aşırı büyümeye neden oluyor. Halk arasında fil hastalığı olarak biliniyor. Düzgün basamıyor, ayakkabı giyememe sıkıntısı var. Tedavisi tamamen yok. Ali Kaan Özkan  ömür boyu giyeceği  özel bir çorapla hayatını daha rahat geçirecek. Yürüyebilecek, ayakkabı giyecek” dedi.

Ali Kaan Özkan’ın 6 ay sonra ikinci bir ameliyat daha olması gerektiğini söyleyen yetkililer kampanyanın ikinci ameliyat masraflarını karşılayabilmesi için devam edeceğini belirttiler.